Joukkoluovuus 2019-07-01T10:59:33+00:00

Joukkoluovuus kirjoissamme

Klikkaa kirjan kansikuvaa alta, niin pääset tutustumaan Luoviin Merkitysassistentteihimme ja yksilöllisiin tarinoihin joukkoluovuuden takana!

Merkityskirjat on yhteisöllinen lastenkirjasarja, jonka luovaan prosessiin voi kuka tahansa lastenkirjallisuudesta kiinnostunut tulla mukaan. Esikoiskirjamme Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana joukkoluovuuden elementit olivat kaupan joukkorahoituskampanjassamme keväällä 2017.

Toisen Merkityskirjan Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa kohdalla joukkoluovuus sai uusia ulottuvuuksia. Kirjasarjaamme tukevien Merkityskummien ansiosta verkkosivuillamme on nykyisin kerran vuodessa avoinna Joukkoluovuuden MAKSUTON verkkokauppa, jonka kautta otamme vastaan erilaisia sisältöideoita. Parhaiten tarinaan sopivat ideat ja ehdotukset valitaan mukaan oikeaan lastenkirjaan ja Luovien Merkitysassistenttien nimet painetaan tietysti kunniapaikalle Merkityskirjaan.

Joukkoluovuutta on toteutettu Helgan ja Hugo-kissan johdolla myös maksuttomissa työpajoissa lasten kanssa. Lue esimerkki Merkitysblogista.

Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana

Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa