Yrityksille 2018-05-31T14:05:51+00:00

Yrityksille

Yritykset voivat tukea Merkityskirjoja ja sitä kautta upeita järjestökumppaneitamme usein eri tavoin.

Juuri nyt etsimme kummiyrityksiä marraskuussa 2018 ilmestyvälle Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirjalle, jolla tuetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaa. Ohjelman kautta vähävaraiset lapsiperheet voivat saada tukea lastensa liikuntaharrastuksiin.

Merkityskummiohjelma yrityksille

Jokaisella Merkityskirjalla voi olla korkeintaan kahdeksan Merkityskummia, jotka saavat kumppanuudesta näkyvyyttä ja etuja valitsemalla kummipakettiinsa juuri ne elementit, jotka omaa liiketoimintaa parhaiten hyödyttävät. Edellytämme Merkityskummeiltamme vastuullista liiketoimintaa ja yhteistä arvopohjaa. Meidän arvomme on kiteytty näin: innovatiivisuus, yhteisöllisyys ja järjestötuen arvostus.

Samalta toimialalta otetaan vain yksi yritys Merkityskummiksi, joten kilpailijayrityksesi ei voi hyöytyä tarjoamistamme palveluista.

Tilaa infopaketti Merkityskummiudesta osoitteesta info@merkityskirjat.fi tai soita 050 555 2577 (Terhi Kangas).

Helga Hidalmiinan Merkityskummit

Merkityskirjojen kummiohjelma pääsi hienoon alkuun Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjan myötä. Esikoiskirjamme Merkityskummeja ovat Fazerin Alku-puurot, Mehujehu ja Kauppakeskus Karisma.

Jos vuoden mittainen kummiohjelma ei jostain syystä sovi yrityksellesi, voit olla mukana auttamassa myös näin:

Kymmenen kirjan Lukuiloa eteenpäin -tilaus

Tilaa kymmenen lastenkirjaa valitsemaasi kohteeseen: paikkakuntasi päiväkoteihin, neuvoloihin, ensi- ja turvakoteihin tai vaikka lastensairaalan osastolle. Näin Merkityskirjat saa vielä yhden merkityksen lisää: eläinsuojelutyön (70 euron tuki SEY:lle) ja suomalaisen lastenkirja-startupin tukemisen lisäksi yrityksesi jakaa iloa eteenpäin kirjan kohderyhmän keskuudessa.

Yritystilausten tekijät listaamme Merkityskirjojen Lukuiloa eteenpäin -sivullemme, jossa kerrotaan keitä yritykset ovat pakettitilauksilla ilahduttaneet.

Tee kymmenen kirjan yritystilaus täältä!