Kumppanit 2019-03-11T11:30:23+00:00

Merkityskumppanimme

Merkityskirjat on yhteisöllinen lastenkirja. Yhteisöllisyys näkyy kirjan tuotannossa (kuka vain voi tulla mukaan Luovaksi Merkitysassistentiksemme), mutta myös kumppaniverkoston kautta: isommat yritykset ja yhteisöt ovat halunneet tukea meidän pienyrittäjien innovatiivista lastenkirjasarjaa. Tällä sivulla esittelemme mainiot yhteistyökumppanimme.

Yhteistyökumppaneidemme lisäksi Merkityskirjojen Mahdollistajia ovat upeat Merkityskummimme. Helmeri Hessunpojan kummiyrityksiä ovat Vääksyn Lääkärikeskus, Nivos, Fazer (Alku), HeiaHeia (Hintsa Performance) sekä Fressi. Jos sinun yrityksesi haluaisi tukea Merkityskirjojen tarinan kehittymistä, lue erilaisista vaihtoehdoista täältä.

Jokainen Merkityskirja on yhteisöllinen lastenkirja, mutta samalla myös hyvää tekevä lastenkirja. Kirjan myyntihinnasta kohdennetaan peräti seitsemän euroa kirjan teeman äärellä työskentelevän järjestön toiminnan tueksi.

Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjan järjestökumppani on SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto. Lue toiminnasta lisää osoitteesta www.sey.fi. Sekä kattojärjestö SEY:n että monet sen jäsenyhdistykset löydät myös Facebookista.

Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirjan  myynnillä taas tuetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaa. Ohjelmasta saat lisätietoa täältä.

Järjestökumppanit olemme me kirjantekijät valinneet täysin itsekkäin perustein. Kun kumppani on sellainen, jonka työtä arvostaa syvältä sydämestään, on yhteistyö aidointa mahdollista. Järjestökumppanin työtä tuemme toki myös kirjojemme tarinoilla, jotka linkittyvät aina vahvasti kumppanin arkeen.

Merkityskirjojen virallinen Kulttuurikumppani on Sinfonia Lahti (Lahden kaupunginorkesteri). Teemme aktiivista yhteistyötä korkealuokkaisen kotimaisen lastenkulttuurin edistämiseksi. Musiikki ja kirjallisuus sopivat mitä mainioimmin yhteen jo lapsuudesta saakka. Yhdessä voimme tarjota lapsille unohtumattomia kulttuurielämyksiä, jotka toivottavasti kantavat aikuisuuteen asti.

Tapahtumissa, joissa kierrämme yhdessä, tarjoamme lapsille uudenlaisia elämyksiä yhdessä kehittämämme Sinfonisen piirustuspöydän äärellä. Musiikki on kautta aikain inspiroinut muita taiteen tekijöitä, niin kuvataiteilijoita kuin tarinankertojia luoviin maailmoihin ja tätä samaa haluamme tarjota lapsivieraillemme.

Tapahtumista saat tietoa parhaiten seuraamalla meitä kumppanuksia sosiaalisessa mediassa. Merkityskirjat Facebookissa. Sinfonia Lahti Facebookissa.

Sinfonia Lahden lapsille räätälöityyn ohjelmistoon voit tutustua osoitteessa www.sinfonialahti.fi

Tärkeitä merkityksiä tarinassamme ovat myös suomalainen työ ja luotettavat, vastuullisesti toimivat yhteistyökumppanit. Siksi Merkityskirjat painetaan ihan meitä tekijöitä lähellä. ja Helmeri Hessunpoika -kirjat on painettu Lahdessa Painotalo Markprintillä ja Helga Hidalmiina -kirjat Painotalo Plus Digitalilla. Myös kirjan sidonta on kotimaista työtä.

Ympäristövastuuasiat ovat molemmilla painokumppaneillamme kunnossa, josta takeena muun muassa maailman tunnetuin ympäristöjärjestelmä ISO 14001.

Merkityskirja on aina myös joutsenmerkitty painotuote.

Mikä voisikaan olla parempi paikka juhlistaa lahtelaisyrittäjien innovaatiota kuin oman kaupungin Kätevä & Tekevä -messut! Merkityskirjojen julkkareita vietetään siis joka vuosi Lahden messukeskuksessa yhdessä kulttuurikumppanimme  Sinfonia Lahden kanssa.

Suositut Kätevä & Tekevä -messut ovat monen kädentaitajan ja harrastajan vakiohjelmistossa vuodesta toiseen. Eikä ihme, sillä näiltä hyväntuulisilta marraskuun messuilta saa muun muassa roppakaupalla vinkkejä joulunviettoon ja pukinkonttiin.