Merkityskirjoja lahjoituksena eteenpäin? 2018-11-23T11:14:21+00:00

Kymmenen kirjan pakettitilaus yritykselle

Kotimainen, järjestötyötä tukeva, tekijöiden signeeraama lastenkirja on mainio lahjaidea vaikkapa omalle henkilöstölle tai asiakkaille/kumppaneille.

Vai haluaisiko yrityksesi laittaa hyvän kiertämään ja lahjoittaa kymmenen Merkityskirjaa eteenpäin vaikkapa paikkakunnan päiväkoteihin, sairaalan lastenosastoille tai ensi- ja turvakoteihin? Näin Merkityskirjat saa vielä yhden merkityksen lisää: järjestötyön ja suomalaisen pienyrittäjyyden tukemisen lisäksi jaatte iloa eteenpäin kirjan kohderyhmän keskuudessa. Lue Näkemystehdas MBE:n esimerkin kautta, kuinka helposti se käy.

Kymmenen kirjan pakettitilauksen hinta on 300 euroa (sis. alv 10 %)

Voit valita pakettiin joko eläinsuojelutyötä (SEY) tukevat Helga Hidalmiina -kirjat tai lasten liikuntaa (Pelastakaa Lapset) tukevat Helmeri Hessunpoika -kirjat – tai näiden yhdistelmän (5 kpl + 5 kpl).

Merkityskirjat maksaa yrityspakettitilauksen toimituskulut yhteen osoitteeseen. Hinta sisältää somekuvan, jonka avulla voit kertoa lahjoituksesta helposti eteenpäin kanavissasi sekä näkyvyyden Merkityskirjojen Lukuiloa eteenpäin -sivulla, jossa kerromme keitä yritykset ovat pakettitilauksilla ilahduttaneet. (Jos et halua yritystäsi mainittavan sivulla, ilmoita siitä tilauslomakkeella.)

Toimitamme halutessasi kirjat suoraan lahjoituskohteeseen (yksi osoite) ja kirjoitamme kirjaan Tämän kirjan on antanut -paikalle yrityksesi nimen valmiiksi. Toki voit tilata kirjat ensin myös omaan yritykseen ja kirjoittaa niihin personoidut saatetekstit itse.

Kymmenen kirjan pakettitilauksista lähetämme laskun yrityksellesi. Tee tilaus oheisella lomakkeella, niin saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Laskun lähetämme vasta kun tilausvahvistus on hyväksytty.

Mikäli haluat tilata kirjoja kerralla enemmän kuin kymmenen kappaletta, lähetä meille viesti osoitteeseen info@merkityskirjat.fi

Tee kymmenen Merkityskirjan tilaus tällä lomakkeella

10 Helga Hidalmiina -kirjaa eläinsuojelun tueksi10 Helmeri Hessunpoika -kirjaa Eväitä Elämälle -ohjelman tueksi5 Helga Hidalmiina -kirjaa ja 5 Helmeri Hessunpoika -kirjaa