”Meidän perheessä…” – Anna uniikki lausunto painettavaksi oikeaan lastenkirjaan!

Me Merkityskirjojen tekijät Tellu ja Anna kutsumme lastenkirjasarjaamme yhteisölliseksi. Kirjamme nimittäin syntyvät osin JOUKKOLUOVUUDELLA.

Lajissaan kolmas Merkityskirja, sijaisperhetoimintaa tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli  ilmestyy marraskuussa, ja siihen painetaan mukaan parhaiten tarinaamme sopivat luovat yksityiskohdat verkkokaupan kautta kesäkuussa meille annetuista ehdotuksista (lue lisää valinnoista Merkitysblogistamme). Lämmin kiitos kaikille luovilla ilmaisostoksilla piipahtaneille!

Tarinan luovia yksityskohtia ei siis enää voi ”shoppailla” joukkoluovuuden maksuttomassa verkkokaupassa, mutta otamme syksyyn asti edelleen vastaan lukijoiden lyhyitä lausuntoja erilaisista perheistä ja perheiden erilaisista tavoista/säännöistä. Valitkaa haluamanne lauseen aloitus ja täydentäkää se loppuun omin sanoin ”verkkokauppaostoksen” LISÄTIETO-kentässä.

Myös kaksi edellistä Merkityskirjaa on tehty yhteisöllisesti Luovien Merkitysassistenttien avulla. Kolmatta kirjaamme odotellessa voit käydä Joukkoluovuus-sivulla tutkimassa, millaisia ihania juttuja aiemmat Merkiytysassistenttimme ovat kirjoihimme ideoineet.

  • Merkityskirjan esilehdet täytetään jälleen lukijoiden lausunnoilla. Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirjaan koottiin lausuntoja lukijoiden lempilajeista (ks. kuva). Näin kokonaisuudesta hahmottui mainiosti liikuntalajien kirjo ja lukuisat yksilölliset syyt, joiden vuoksi kukin omasta lajistaan pitää. Personoitu lausunto tekee Merkityskirjasta vieläkin merkityksellisemmän. Miten ihana yksilöllinen muisto lapsuudesta! Tällä kertaa keräämme esilehtien tekstitapettiin lyhyitä lausuntoja erilaisista perheistä ja perheiden erilaisista tavoista/säännöistä. Valitkaa haluamanne lauseen aloitus ja täydentäkää se loppuun omin sanoin. Tehkää maksuton verkkokauppaostos ja kirjatkaa lause tilauksen lisätietokenttään. ”Meidän perheeseemme kuuluu...” ”Meidän perheessä tykätään..." ”Meidän perheessä on tärkeää, että..." "Meidän perheessä kaikki..." "Meidän perheessä parasta on..." Muistakaa kirjoittaa myös lausunnon antajien nimet siinä muodossa kuin haluatte ne kirjaan. Myös paikkakunta mukaan! Lausunnon voi allekirjoittaa monella eri tavalla, esimerkiksi: Lehmusvirran perhe, Lahti Helga, Helmeri, Hessu ja Hanna Lehmusvirta, Lahti Helga ja Helmeri Lehmusvirta vanhempineen, Lahti Otamme tapettilausuntoja vastaan niin kauan kuin esilehdillä on niille tilaa. Tämä maksuton verkkokauppatuote on siis "myynnissä" muita luovuustuotteita pidempään.