Lempivaate ikuistettavaksi lastenkirjaan

0,00

Varasto loppu

Eräässä tarinan kohtauksessa ollaan Lehmusvirran perheen pesuhuoneessa, jossa näkyy taustalla pyykkinaru. Narulla on lapsiperheen arjelle uskollisesti monenlaista vaatetta. Haluaisitko ripustaa vaikka oman suosikkipaitasi/mekkosi/hattusi tai muun tärkeän vaatteen narulle kuivumaan? Tai sopisiko sinne jokin äidin tai isän vaate – sellainen, jota hän usein käyttää?

Voit ehdottaa pyykkinarun täytettä meille joko kirjoittamalla maksuttoman verkkokauppaostoksen lisätietokenttään kuvauksen kyseisestä vaatteesta sanallisesti TAI lähettämällä meille siitä valokuvan tai piirroksen osoitteeseen info@merkityskirjat.fi.

Joukkoluovuuden verkkokauppa sulkeutuu kesäkuun lopussa. Käymme läpi kaikki siihen mennessä tulleet ehdotukset ja valitsemme niistä parhaiten tarinaan sopivat. Valinnoista tiedotamme kesäkuun lopulla Merkityskirjojen Facebook-sivuilla (onhan sivu jo seurannassa?) sekä tietysti verkkokaupassa annettuun sähköpostiosoitteeseen valituille Luoville Merkitysassistenteille, jotka saavat myös nimensä kirjan tekijätietoihin.

Varasto loppu

Kuvaus

Lajissaan kolmas Merkityskirja, sijaisperhetoimintaa tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli  ilmestyy marraskuussa, ja siihen painetaan mukaan parhaiten tarinaamme sopivat luovat yksityiskohdat verkkokaupan ehdotuksista.

Näin maksuton luovuuden verkkokauppa toimii:

Tutustukaa huolella verkkokaupan valikoimaan. Valitkaa lapsen luovuutta eniten inspiroiva ”tuote” ja täyttäkää lomake annettujen ohjeiden mukaan. ”Ostorajoitusta” ei ole, joten luovuustuotteita voi valita vaikka useampiakin. Verkkokaupassa annetun sähköpostin tulee kuulua täysi-ikäiselle aikuiselle.

Joukkoluovuuden verkkokaupassa veloituksetta ”shoppailevan” tulee siis olla täysi-ikäinen, mutta aikuisten meille välittämät ideat ja toteutukset voivat tietenkin tulla lapsilta. Mikäli valitsemme ehdotuksen kirjaan, julkaistaan myös Luovan Merkitysassistentin nimi ja ikä kirjassa.

Jos ehdotus ei ole oman lapsesi antama, huolehdithan, että mahdollinen nimen julkaisu kirjassa on lapsen huoltajalle ok. Emme julkaise kirjassa anonyymeja ehdotuksia, koska haluamme antaa luovista ideoista kunnian heille, joille se kuuluu.

Tervetuloa inspiroiville ostoksille!