Ihanin tokaluokan ope ikinä

0,00

Varasto loppu

Helga on melkoinen onnentyttö! Paitsi että hän saa käydä koulua ehkäpä maailman ihanimmassa pikkukoulussa, hänellä on myös maailman ihanin opettaja. Eli siis millainen? Osaisitko auttaa meitä, kenties omien kokemustesi pohjalta? Onko juuri sinulla (ollut) maailman ihanin opettaja, joka ansaitsi tulla ikuistetuksi osaksi lastenkirjan tarinaa. Elävä esikuva ei tokikaan ole pakollinen, sillä myös mielikuvitus saa tarinoissamme virrata vapaasti. Sinä päätät, onko opettajaehdotuksesi faktaa vai fiktiota.

Kerro meille verkkokaupan lisätietokentässä maailman ihanimman opettajan nimi sekä tietenkin perustelut, miksi hän on niin älyttömän hyvä opettaja tokaluokkalaisille. Voit halutessasi kuvailla myös opettajan ulkonäköä ja vaatetusta, niin Merkityskuvittaja Anna voi mallintaa unelmaopettajaa myös visuaalisesti.

Joukkoluovuuden verkkokauppa sulkeutuu kesäkuun lopussa. Käymme läpi kaikki siihen mennessä tulleet ehdotukset ja valitsemme niistä parhaiten tarinaan sopivat. Valinnoista tiedotamme kesäkuun lopulla Merkityskirjojen Facebook-sivuilla (onhan sivu jo seurannassa?) sekä tietysti verkkokaupassa annettuun sähköpostiosoitteeseen valituille Luoville Merkitysassistenteille, jotka saavat myös nimensä kirjan tekijätietoihin.

Varasto loppu

Kuvaus

Lajissaan kolmas Merkityskirja, sijaisperhetoimintaa tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli  ilmestyy marraskuussa, ja siihen painetaan mukaan parhaiten tarinaamme sopivat luovat yksityiskohdat verkkokaupan ehdotuksista.

Näin maksuton luovuuden verkkokauppa toimii:

Tutustukaa huolella verkkokaupan valikoimaan. Valitkaa lapsen luovuutta eniten inspiroiva ”tuote” ja täyttäkää lomake annettujen ohjeiden mukaan. ”Ostorajoitusta” ei ole, joten luovuustuotteita voi valita vaikka useampiakin. Verkkokaupassa annetun sähköpostin tulee kuulua täysi-ikäiselle aikuiselle.

Joukkoluovuuden verkkokaupassa veloituksetta ”shoppailevan” tulee siis olla täysi-ikäinen, mutta aikuisten meille välittämät ideat ja toteutukset voivat tietenkin tulla lapsilta. Mikäli valitsemme ehdotuksen kirjaan, julkaistaan myös Luovan Merkitysassistentin nimi ja ikä kirjassa.

Jos ehdotus ei ole oman lapsesi antama, huolehdithan, että mahdollinen nimen julkaisu kirjassa on lapsen huoltajalle ok. Emme julkaise kirjassa anonyymeja ehdotuksia, koska haluamme antaa luovista ideoista kunnian heille, joille se kuuluu.

Tervetuloa inspiroiville ostoksille!