Nimi Helgan koululle

0,00

Varasto loppu

Tarinamme Helga on innokas tokaluokkalainen, jonka luokassa vallitsee hyvä yhteishenki aivan kuten koko koulussa. Koulu on tietysti mukana KiVa Koulu -ohjelmassa, koska kiusaamista ei tässä pienessä ”modernissa kyläkoulussa” suvaita. Helgan koulussa painotetaan myös ympäristöystävällisyyttä, ja lasten osallistamista uusin innovatiivisin tavoin, jotta yhteisöllisyys voisi nousta uuteen kukoistukseen myös nykypäivänä.

Mikä mahtaakaan olla tällaisen merkityksellisen koulun nimi? Tiedätkö ehkä sinä? Meillä nimittäin lyö nyt ihan tyhjää… Joten auttakaa, auttakaa!

Anna meille nimiehdotuksesi maksuttomana verkkokauppaostoksena. Kirjaa se lisätietokenttään ja kerro myös, miksi juuri tuo nimi olisi niin täydellisen osuva ja/tai kuinka sen keksit. Juuri perustelu voi hyvinkin vaikuttaa valintaan.

Joukkoluovuuden verkkokauppa sulkeutuu kesäkuun lopussa. Käymme läpi kaikki siihen mennessä tulleet ehdotukset ja valitsemme niistä parhaiten tarinaan sopivat. Valinnoista tiedotamme kesäkuun lopulla Merkityskirjojen Facebook-sivuilla (onhan sivu jo seurannassa?) sekä tietysti verkkokaupassa annettuun sähköpostiosoitteeseen valituille Luoville Merkitysassistenteille, jotka saavat myös nimensä kirjan tekijätietoihin.

Varasto loppu

Kuvaus

Lajissaan kolmas Merkityskirja, sijaisperhetoimintaa tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli  ilmestyy marraskuussa, ja siihen painetaan mukaan parhaiten tarinaamme sopivat luovat yksityiskohdat verkkokaupan ehdotuksista.

Näin maksuton luovuuden verkkokauppa toimii:

Tutustukaa huolella verkkokaupan valikoimaan. Valitkaa lapsen luovuutta eniten inspiroiva ”tuote” ja täyttäkää lomake annettujen ohjeiden mukaan. ”Ostorajoitusta” ei ole, joten luovuustuotteita voi valita vaikka useampiakin. Verkkokaupassa annetun sähköpostin tulee kuulua täysi-ikäiselle aikuiselle.

Joukkoluovuuden verkkokaupassa veloituksetta ”shoppailevan” tulee siis olla täysi-ikäinen, mutta aikuisten meille välittämät ideat ja toteutukset voivat tietenkin tulla lapsilta. Mikäli valitsemme ehdotuksen kirjaan, julkaistaan myös Luovan Merkitysassistentin nimi ja ikä kirjassa.

Jos ehdotus ei ole oman lapsesi antama, huolehdithan, että mahdollinen nimen julkaisu kirjassa on lapsen huoltajalle ok. Emme julkaise kirjassa anonyymeja ehdotuksia, koska haluamme antaa luovista ideoista kunnian heille, joille se kuuluu.

Tervetuloa inspiroiville ostoksille!