Perhekuva lapsen piirtämänä

0,00

Varasto loppu

Tarinassamme Helga saa piirtää koulussa muiden lasten tavoin kuvan omasta perheestään. Kuvassa on tietysti Helgan oma biologinen perhe: äiti, isä, Helga ja Helmeri (heistä kuva ohessa). Nämä perheenjäsenet Helga on piirtänyt kuvaan keskelle kirkkaita värejä käyttäen.

Kuvan laitaan Helga on piirtänyt sydämen keskelle myös kissaystävänsä Hugon, joka asuu oikeasti Kehräkummun kissatalossa. Hugo on päässyt kuvaan mukaan, koska JOS äidillä ei olisi sitä maailman tylsintä allergiaa, niin Hugo asuisi varmasti Lehmusvirran perheessä.

Kuvan toisessa laidassa kaukana muista, on himmeästi lyijykynällä piirretty hahmo, joka opettajan kyselyjen jälkeen paljastuu viikonloppuveljeksi. Helga ei siis ole tainnut vielä aivan täysin hyväksyä häntä osaksi perhettä… Voi sentään.

Osaisitko sinä piirtää tämän perhekuvan edellä kuvatuin ohjein? Lähdepä rohkeasti kokeilemaan, sillä ”Helgan piirustukseksi” valitaan yksi lukijoidemme piirroksista, eli sinun piirtämäsi perhekuva voi päätyä ihan oikeaan lastenkirjaan painettuna!

Tässä näet Lehmusvirran perheenjäsenet.

Ohje aikuiselle: täytä maksuttoman verkkokauppaostoksen tiedot normaalisti ja kirjoita lisätietokenttään PERHEKUVA LÄHETETTY SÄHKÖPOSTILLA. Lähetä sitten valokuva piirroksesta meille osoitteeseen info@merkityskirjat.fi. Muista kirjoittaa sähköpostiin taiteilijan nimi ja ikä.

Joukkoluovuuden verkkokauppa sulkeutuu kesäkuun lopussa. Käymme läpi kaikki siihen mennessä tulleet ehdotukset ja valitsemme niistä parhaiten tarinaan sopivat. Valinnoista tiedotamme kesäkuun lopulla Merkityskirjojen Facebook-sivuilla (onhan sivu jo seurannassa?) sekä tietysti verkkokaupassa annettuun sähköpostiosoitteeseen valituille Luoville Merkitysassistenteille, jotka saavat myös nimensä kirjan tekijätietoihin.

Varasto loppu

Kuvaus

Lajissaan kolmas Merkityskirja, sijaisperhetoimintaa tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli  ilmestyy marraskuussa, ja siihen painetaan mukaan parhaiten tarinaamme sopivat luovat yksityiskohdat verkkokaupan ehdotuksista.

Näin maksuton luovuuden verkkokauppa toimii:

Tutustukaa huolella verkkokaupan valikoimaan. Valitkaa lapsen luovuutta eniten inspiroiva ”tuote” ja täyttäkää lomake annettujen ohjeiden mukaan. ”Ostorajoitusta” ei ole, joten luovuustuotteita voi valita vaikka useampiakin. Verkkokaupassa annetun sähköpostin tulee kuulua täysi-ikäiselle aikuiselle.

Joukkoluovuuden verkkokaupassa veloituksetta ”shoppailevan” tulee siis olla täysi-ikäinen, mutta aikuisten meille välittämät ideat ja toteutukset voivat tietenkin tulla lapsilta. Mikäli valitsemme ehdotuksen kirjaan, julkaistaan myös Luovan Merkitysassistentin nimi ja ikä kirjassa.

Jos ehdotus ei ole oman lapsesi antama, huolehdithan, että mahdollinen nimen julkaisu kirjassa on lapsen huoltajalle ok. Emme julkaise kirjassa anonyymeja ehdotuksia, koska haluamme antaa luovista ideoista kunnian heille, joille se kuuluu.

Tervetuloa inspiroiville ostoksille!