Lelu poikien leikittäväksi kirjassa

0,00

Varasto loppu

Viikonloppuveli tuo Lehmusvirran perheeseen tietysti myös omia suosikkilelujaan. Joukossa on jokin sellainen lelu, jota Helmeri toivoi aivan mahdottoman paljon viime talvena joulupukilta, mutta jostain syystä pukki ei ollut huomannut toivetta tai ei pystynyt sillä kertaa sitä toteuttamaan.

Mikä tämä noin kuusivuotiaita poikia kiinnostava ja innostava lelu voisi olla? Onko se esimerkiksi teidän perheessä tutuksi tullut suosikkilelu? Haluaisitteko ”lainata” sitä kirjamme tarinaan?

Anna meille leluehdotuksesi maksuttoman verkkokauppaostoksena. Kirjaa se lisätietokenttään ja kerro myös, miksi juuri tämä lelu on niin älyttömän kiva/jännä/innostava/muuten vain kaikkein paras. Juuri perustelu voi hyvinkin vaikuttaa valintaan.

Joukkoluovuuden verkkokauppa sulkeutuu kesäkuun lopussa. Käymme läpi kaikki siihen mennessä tulleet ehdotukset ja valitsemme niistä parhaiten tarinaan sopivat. Valinnoista tiedotamme kesäkuun lopulla Merkityskirjojen Facebook-sivuilla (onhan sivu jo seurannassa?) sekä tietysti verkkokaupassa annettuun sähköpostiosoitteeseen valituille Luoville Merkitysassistenteille, jotka saavat myös nimensä kirjan tekijätietoihin.

Varasto loppu

Kuvaus

Lajissaan kolmas Merkityskirja, sijaisperhetoimintaa tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli  ilmestyy marraskuussa, ja siihen painetaan mukaan parhaiten tarinaamme sopivat luovat yksityiskohdat verkkokaupan ehdotuksista.

Näin maksuton luovuuden verkkokauppa toimii:

Tutustukaa huolella verkkokaupan valikoimaan. Valitkaa lapsen luovuutta eniten inspiroiva ”tuote” ja täyttäkää lomake annettujen ohjeiden mukaan. ”Ostorajoitusta” ei ole, joten luovuustuotteita voi valita vaikka useampiakin. Verkkokaupassa annetun sähköpostin tulee kuulua täysi-ikäiselle aikuiselle.

Joukkoluovuuden verkkokaupassa veloituksetta ”shoppailevan” tulee siis olla täysi-ikäinen, mutta aikuisten meille välittämät ideat ja toteutukset voivat tietenkin tulla lapsilta. Mikäli valitsemme ehdotuksen kirjaan, julkaistaan myös Luovan Merkitysassistentin nimi ja ikä kirjassa.

Jos ehdotus ei ole oman lapsesi antama, huolehdithan, että mahdollinen nimen julkaisu kirjassa on lapsen huoltajalle ok. Emme julkaise kirjassa anonyymeja ehdotuksia, koska haluamme antaa luovista ideoista kunnian heille, joille se kuuluu.

Tervetuloa inspiroiville ostoksille!