Viikonloppuveljen nimi

0,00

Varasto loppu

Viikonloppuveli saapuu Helgan ja Helmerin luokse Lehmusvirran perheeseen kerran kuukaudessa. Silloin pojan sijaisperheen vanhemmilla on vapaa viikonloppu tärkeästä sijaisvanhemman tehtävästään. Vapaan jälkeen he jaksavat jälleen monivivahteista perhearkea, joka voi sijaisperheessä olla välillä aika kuormittavaa.

Viikonloppuveljen kuva on jo piirrettynä kirjan kanteen, mutta me emme vielä tiedä mikä hänen nimensä on. Tiedätkö sinä? Mikä nimi viikonloppuveljelle mielestäsi sopisi? Miksi juuri tuo nimi?

HUOM: Kirjan kansikuvan väriä voit äänestää Merkityskirjojen Facebook-sivuilla.

Anna meille nimiehdotuksesi tekemällä maksuton verkkokauppaostos! Kirjoita nimi lisätietokenttään ja kerro myös, miksi päädyit kyseiseen nimeen. ”Nimen taustatarina” voi hyvinkin vaikuttaa valintaan.

Joukkoluovuuden verkkokauppa sulkeutuu kesäkuun lopussa. Käymme huolella läpi kaikki siihen mennessä tulleet ehdotukset ja valitsemme niistä parhaiten tarinaan sopivat.

Valinnoista tiedotamme kesäkuun lopulla Merkityskirjojen Facebook-sivuilla (onhan sivu jo seurannassa?) sekä tietysti verkkokaupassa annettuun sähköpostiosoitteeseen valituille Luoville Merkitysassistenteille, jotka saavat myös nimensä kirjan tekijätietoihin.

Varasto loppu

Kuvaus

Lajissaan kolmas Merkityskirja, sijaisperhetoimintaa tukeva Helgan ja Helmerin viikonloppuveli  ilmestyy marraskuussa, ja siihen painetaan mukaan parhaiten tarinaamme sopivat luovat yksityiskohdat verkkokaupan ehdotuksista.

Näin maksuton luovuuden verkkokauppa toimii:

Tutustukaa huolella verkkokaupan valikoimaan. Valitkaa lapsen luovuutta eniten inspiroiva ”tuote” ja täyttäkää lomake annettujen ohjeiden mukaan. ”Ostorajoitusta” ei ole, joten luovuustuotteita voi valita vaikka useampiakin. Verkkokaupassa annetun sähköpostin tulee kuulua täysi-ikäiselle aikuiselle.

Joukkoluovuuden verkkokaupassa veloituksetta ”shoppailevan” tulee siis olla täysi-ikäinen, mutta aikuisten meille välittämät ideat ja toteutukset voivat tietenkin tulla lapsilta. Mikäli valitsemme ehdotuksen kirjaan, julkaistaan myös Luovan Merkitysassistentin nimi ja ikä kirjassa.

Jos ehdotus ei ole oman lapsesi antama, huolehdithan, että mahdollinen nimen julkaisu kirjassa on lapsen huoltajalle ok. Emme julkaise kirjassa anonyymeja ehdotuksia, koska haluamme antaa luovista ideoista kunnian heille, joille se kuuluu.

Tervetuloa inspiroiville ostoksille!