LAHJOITA Pelastakaa Lapset ry:tä tukeva Merkityskirja Joulupuu-keräykseen

25,00

Merkitystonttu on tuplahyväntekijä 25 eurolla. Tule mukaan!

Näin homma toimii:

  1. OSTA tämä tuote (johon ei siis lisätä postikuluja) eli Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirja lahjoitettavaksi vähävaraiseen lapsiperheeseen.
  2. KIRJOITA ostoksen lisätieto-kenttään teksti, jonka haluat kirjoitettavaksi Kirjan on antanut -kohtaan, esimerkiksi oma nimesi tai Merkitystonttu + Hyvää joulua tmv. katso kuva alta.
  3. Nauti hyvillä mielin: olet osallistunut Joulupuu-keräykseen tukien samalla seitsemällä eurolla Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaa, jonka kautta vähävaraiset lapsiperheet saavat tukea lastensa liikuntaharrastuksiin.

Lähetämme sinulle valokuvan sähköpostiisi tekstaamastamme kirjasta vahvistukseksi siitä, että tilaus on hoidettu asianmukaisesti. Seuraamalla Merkityskirjoja Facebookissa tai Instagramissa näet, kun Helga Hidalmiina ja Hugo-kissa vievät Merkitystonttujen kirjalahjat Joulupuun alle sunnuntaina 15. joulukuuta.

Helmeri Hessunpojan voit toki ostaa myös omaan pukinkonttiin normaalina verkkokauppatilauksena, jolloin siihen lisätään postituskulut 4,50. Tilaamaan pääset TÄÄLTÄ.

Muista myös Merkityskirjojen paketointipalvelu: viiden euron lisämaksusta paketoimme kirjalahjan ja lähetämme sen suoraan ”pukinkonttiosoitteeseen” eli vaikkapa toisella paikkakunnalla asuvalle kummilapsellesi.

Kuvaus

Myös Merkityskirjojen suojelija Raipe Helminen on ollut mukana kirjaa tekemässä! Kuvassa Raipen kanssa Merkityskuvittaja Anna sekä Merkityskirjoittaja Tellu.