LAHJOITA Perhehoitotyötä tukeva Merkityskirja Joulupuu-keräykseen

25,00

Merkitystonttu on tuplahyväntekijä 25 eurolla. Tule mukaan!

Näin homma toimii:

  1. OSTA tämä tuote (johon ei siis lisätä postikuluja) eli Helgan ja Helmerin viikonloppuveli -kirja lahjoitettavaksi vähävaraiseen lapsiperheeseen.
  2. KIRJOITA ostoksen lisätieto-kenttään teksti, jonka haluat kirjoitettavaksi Kirjan on antanut -kohtaan, esimerkiksi oma nimesi tai Merkitystonttu + Hyvää joulua tmv. katso kuva alta.
  3. Nauti hyvillä mielin: olet osallistunut Joulupuu-keräykseen tukien samalla seitsemällä eurolla Perhehoitoliiton työtä.

Lähetämme sinulle valokuvan sähköpostiisi tekstaamastamme kirjasta vahvistukseksi siitä, että tilaus on hoidettu asianmukaisesti. Seuraamalla Merkityskirjoja Facebookissa tai Instagramissa näet, kun Helga Hidalmiina ja Hugo-kissa vievät Merkitystonttujen kirjalahjat Joulupuun alle sunnuntaina 15. joulukuuta.

Kirjan voit toki ostaa myös omaan pukinkonttiin normaalina verkkokauppatilauksena, jolloin siihen lisätään postituskulut 4,50. Tilaamaan pääset TÄÄLTÄ.

Muista myös Merkityskirjojen paketointipalvelu: viiden euron lisämaksusta paketoimme kirjalahjan ja lähetämme sen suoraan ”pukinkonttiosoitteeseen” eli vaikkapa toisella paikkakunnalla asuvalle kummilapsellesi.

Kuvaus

Myös Merkityskirjojen suojelija Maaret Kallio on osallistunut kirjan tekemiseen yhdessä Merkityskuvittaja Annan ja Merkityskirjoittaja Tellun kanssa.