Yksilöllinen paketointipalvelu

5,00

Merkityskirjojen paketointipalvelun ansiosta voit tilata joko Helmeri Hessunpoika- tai Helga Hidalmiina -kirjan suoraan joululahjaasi toisella paikkakunnalla odottavalle lapselle. Me käärimme kirjalahjasi valmiiksi ihanaan jouluiseen pakettiin, johon Merkityskuvittaja Anna piirtää yksilöllisen pakettikortin ja tekstaa siihen toivomasi tekstin. Mau ja wau – toteaa myös lukukissa Hugo!

Paketti lähetetään suoraan lahjan saajan kotiosoitteeseen – toki aikuisen nimellä, jotta pukin yllätys ei paljastu. Tämä Merkityslahja on antajalleen maailman vaivattomin, mutta takuulla mieleenpainuva!

TEE NÄIN: lisää tämä tuote tilaukseesi ja kirjoita lisätietokenttään pakettikorttiin toivomasi lyhyt tervehdysteksti. Jos tilauksessasi on useita kirjoja, muista kertoa mikä kirja kenellekin lähtee (ja jos haluat useamman paketointipalvelun, lisää tätä tuotetta ostoskoriin vastaava määrä). Muista kirjoittaa lähetysosoitetietoihin aikuisen vastaanottajan nimi, jos haluat, että lahja sujahtaa vähäeleisesti pukinkonttiin.

 

Osasto: Avainsana tuotteelle